Källan shop

Källan vill leverera produkter som förmedlar biblisk förkunnelse, undervisning och inspiration, samt material för att var och en skall kunna ge vidare av evangeliet om Jesus.

Beställning
Beställ via kontaktformuläret

Sofias historia – en dansk judinnas bekännelser

Sofia Kuperman växte upp som jude i Polen. Föräldrarna hade överlevt Förintelsen, men var svårt traumatiserade av det. När hon var 14 år flydde familjen till Danmark.

Uppväxten inom familjen var hård och brutal. I skolan blev hon kallad Jesusmördare. Hon ville emigrera till Israel där hennes bror bodde, men blev avvisad av honom. Det enda hon ville till slut var att dö. Men livet tog inte slut. Hon började leva.

Sofia Kuperman, som nu lever som jude i tro på Yeshua, skriver på ett gott sätt, med humor och glimten i ögat trots allt det tunga.

Boken är på danska och du kan här gratis beställa boken som PDF.

Principdeklarationen

Om kyrkans förhållande till det judiska folket och om detta folks plats i Guds frälsningshistoria. Redigerad av Reidar Hvalvik. Översättning till svenska av Johannes Hellberg. Läs mer

Principdeklarationen är utgiven av Kyrkliga Förbundets Bokförlag och beställs direkt från förlaget.

Gud är vår trygghet

Om att lita på Gud och ge vidare av det vi fått, av Carl-Henrik Karlsson. Ladda gratis ner som pdf-fil. Gud är vår trygghet

Följ med och se

av Carl-Henrik Karlsson

Det går en väg från Eizariya

av Carl-Henrik Karlsson

Tjänande ledarskap – för effektiv tjänst

av Carl-Henrik Karlsson

En veckas andakter

av Carl-Henrik Karlsson och Sofia Johansson

De goda buden som driver oss till Kristus

Bibelundervisning av Carl-Henrik Karlsson i 11 delar, CD eller DVD

Profilkläder

Vi har även keps, t-shirt och mössa med Källans tryck. Skriv till oss för mer information. Vi kan även beställa hem om det är något du saknar.

Biblisk förkunnelse sedan 1999