Livskällan

Livskällan är en tidning med inspiration, fördjupning och rapport från vårt missionsarbete. Grundad och utgiven av Källan sedan 1999.

Läs på skärm
Ladda ner och läs på mobil eller dator.

Prenumeration
4 nr/år via post eller e-nyhetsbrev. Prenumeration är gratis inom Sverige, men behöver förnyas en gång per år. Givare till Källan eller Nordiska Lutherhjälpen får den automatiskt.

[contact-form-7 id=”641″ title=”Kontaktformulär 1″]

 

 

Livskällans första nummer från 1999

Livskällan nr 1 1999
Livskällan nr 1 1999
Livskällans första nummer – nummer 1 från 1999.

Arkiv

Livskällan 1999 – 2020 finns på Landsarkivet i Göteborg, en del av Riksarkivet.

Sagt om Livskällan

”Jag uppskattar alla artiklar i Livskällan. Den är mycket bra. Det skadar inte att bli påmind om både det ena och det andra. Jag läser allt. Tack för en bra tidning.”

”Jag tycker om att Livskällans skribenter skriver enkelt så att man förstår vad det handlar om. Särskilt när skribenten skriver i liknelseform. Likaså att tidningen har ett begränsat antal sidor gör att man får tid att läsa allt med behållning.”

”Tack för Livskällan. Tycker om den precis som den är. Läser allt, ger den senare till min syster.”

”Det vi uppskattar är att tidningen skrivs på ett bra och lättfattligt språk.”

”Jag uppskattar att tidningen andas en äkthet och innerlig Gudstro.”

”Jag läser tidningen alltigenom. Den är så bra för en stressad med tidsbrist genom att den inte är så rik på sidor, men men ändå så rik på innehåll.”

”Jag är en mycket nöjd läsare av Livskällan. Har vid några tillfällen kunnat använda den till andakter. Dessutom har jag sparat Livskällan under några år. Jag vill gärna se den i fortsättningen, som den nu är utformad. Jag vill här också passa på att TACKA för att den har gett mig så mycket genom åren.”

Biblisk förkunnelse sedan 1999