Ung

Evangeliet tillbaka till utgångspunkten

Foto: Den Norske Israelsmisjon
Foto: Den Norske Israelsmisjon

RETURN2SENDER i Sverige är en del av Källan för att ge dig som är ung möjlighet att vara med och ge tillbaka evangeliet till det judiska folket.

Gillar du utmaningar, vill få nya perspektiv, komma ut i världen och samtidigt göra en insats? Vill du följa med på en teamresa, vara missionspilot under tre månader eller volontär ett år? Kontakta oss och berätta om dig själv.

Tillsammans med unga från Danmark och Norge
Källan har inga egna volontärtjänster eller teamresor, men genom vårt samarbete med Israelsmissionen i Danmark och Den Norske Israelsmisjonen, vill vi förmedla kontakt och vara ett stöd för dig som vill följa med på en teamresa, vara missionspilot eller tjänstgöra som volontär i Israel.

Foto: Den Norske Israelsmisjon

Foto: Den Norske Israelsmisjon

Varför?
Jesus var jude. Hans första lärjungar var judar. De första som delade budskapet om Jesus med andra folkslag var judar. Vi önskar att det folk som Gud först uppenbarade sig för och genom, även nu skall få lära känna Honom som är Israels Messias och världens frälsare.

Utgångspunkten
RETURN2SENDER har en dubbel betydelse. Vi vill ge tillbaka evangeliet till utgångspunkten, samtidigt som vårt engagemang startar hos Honom som sänder oss. Igen och igen behöver vi återvända till Jesus. Han visar oss vägen vi skall gå.

Biblisk förkunnelse sedan 1999