LIVETS BÖN

Livets bön är lätt för dig som är ovan att be och har ett djup som vi ständigt får växa in i. Bönerna är så korta att du snart lär dig dem utantill. När du använder dem kan de bli ett med din andning. Försök att andas lugnt. Be första delen av bönen när du andas in och andra delen när du andas ut. Då andas du bön.
Låt Livets bön bli en vandring genom historien, ditt liv och din dag.
Carl-Henrik Karlsson


Gryning

Tack för allt du har skapat,
tack för att du är här

Morgon

Tack Jesus för att du dog för mig,
tack för att du lever idag

Förmiddag

Kom helige Ande,
jag vill leva nära dig

Middag

Låt fler få möta dig,
låt din kärlek strömma genom mig

Eftermiddag

Jag lämnar mina bördor,
jag tar emot din frid

Kväll

Allt jag behöver,
är din kärlek och förlåtelse

Natt

Tack min Herre Jesus,
för att du snart kommer

Biblisk förkunnelse sedan 1999