Vad vi gör

Genom egna kanaler och samarbetspartners når vi ständigt ut till judar och icke-judar med biblisk förkunnelse och undervisning.

 

 

 

Från tidigare arbete

I Indien lät vi 2007 översätta och trycka upp boken Följ med och se.

Denna kontakt fick vi via biståndsorganisationen Word In Action Outreach. Med hjälp av deras svenska organisation fick vi möjlighet att 2007 ge ut boken “Följ med och se” på det lokala språket Telegu. Första upplagan tog slut, så vi lät trycka en gång till – sammanlagt ca 4000 ex. Distributionen har skett via ett stort antal lokala pastorer.

Vår kontakt i Indien var Joseph Babu, från Rajahmundry, Andhra Pradesh, Indien. Det är på östkusten, ungefär i mitten av landet.

Nedan följer några läsakommentarer om boken.

Pastor Vijaya Raju, sekreterare för Kontamuru Pastors fellowship

Något av det mest betydelsefulla som hänt i mitt liv som pastor var att läsa boken ”Följ med och se”. Jag har läst många kristna böcker i mitt liv, men denna är annorlunda. Jag fick många svar på mina frågor om Bibeln genom Följ med och se. Det är mycket imponerande att läsa om Livets bön. Hela boken är bra och underbar och mycket användbar i mitt arbete för Herren.

Evangelist P. Philip, Satellite City

Jag fick andlig klarsyn av att läsa boken Följ med och se. Det fick verkligen en fantastiskt härlig känsla i mitt hjärta, varje kapitel är mycket värdefull. Jag brukar använda mig av boken i mitt evangeliska uppdrag, särskilt kapitlen om ”Bibelns Gud”. Mitt arbete har verkligen blivit välsignat och många har kommit till Kristus genom förkunnelsen från boken. Den här boken förklarar tydligt vem Jesus Kristus är. Många andligen blinda ögon har öppnats genom kapitlet om varför Jesus måste dö. Denna bok är en stor gåva från Herren i arbetet att frälsa människor i det avgudadyrkande landet Indien.

P.Naidu Dora, dataingenjör, Rampa Chodavaram

Jag levde som en hinduisk avgudadyrkare. Jag fick den här boken genom en pastor. Jag fick styrka när jag läste om “från döden till livet” och att “Jesus är på väg”. Jag kände hur Gud fick röra vid mitt hjärta och mitt syndiga liv. Jag är mycket glad att få ha läst denna bok. Tack.

 

 

Vårt uppdrag är lika enkelt som djupt och genomgripande: Vi förkunnar Kristus. (1 Kor 1:23)

Biblisk förkunnelse sedan 1999