Pastor Koti Paradeshi

Koti Paradeshi är född omkring 1953. Hans pappa blev kristen, och Koti växte upp i ett kristet hem. 1976 gifte han sig med sin Elizabeth, och de fick tre döttrar. Nu har de även barnbarn. Koti pratar engelska, hindi och telugu.

Sedan 1977 har Koti Paradeshi varit pastor, och han är ledare för ”Indigenous Interior Ministries and Welfare Society” som är en välgörenhetsorganisation. Nu är han pastor för tre församlingar. Koti är en aktiv evangelist, och vittnar om Jesus för hinduer.

Han studerade på ”Lutheran High School at Sakhinetipalli”, och han har en ”B.com bachelor of commerce” och sen en ”Master of commerce”.

Koti är pastor i den avlägsna byn Kannurupalem (landsbygd), som ligger i Andhra Pradesh öst/sydöst i Indien. Koti älskar Jesus och vill gärna ha kontakt med kristna från andra länder. Han har ett stort hjärta för de fattiga, och hjälper dem med mat och kläder. Han ber om förbön, och han ber för Carl-Henrik Karlsson och Källan.

Efter att Koti hade läst om Carl-Henrik Karlssons arbete blev han inspirerad och han säger att Gud har gett honom en börda till att samarbeta med Carl-Henrik.

Koti ger också ekonomisk stöd till män och kvinnor som evangeliserar, och hjälper dem med kläder. 

Biblisk förkunnelse sedan 1999