Evangelisation

Vi vill göra det möjligt för fler att nå fler. Med vår evangelisationskassa ger vi ekonomiskt stöd till evangelisation i Sverige och andra länder. Läs om arbetet i Odessa, Ukraina vi stöder. Vi kommer även att börja stödja ett arbete i Budapest, Ungern. Rapporter ges i vårt nyhetsbrev.

Vill du bidra? Märk din gåva med ”Evangelisationskassa”.

Vi har sedan 2013 förmedlat 28.000 kr till evangelisationsarbete. Tack för din gåva.

Läs Carl-Henrik Karlssons undervisning om evangelisation som vill inspirera och utrusta dig att dela med dig av trons liv och visa på Guds kärlek.


Från en, till fler, till många

En lördag i maj 2010 fick Carl-Henrik Karlsson möjlighet att med rejäla högtalare predika på Sergels torg i Stockholm. Varvat med musik gick orden rakt ut till alla som råkade befinna sig där. För oss var det en engångshändelse, men ändå ett startskott för ett vidare engagemang.

2011 började vi vara i köpcentret Nordstan i Göteborg för att dela ut Biblar och samtala med dem som kom förbi. Det växte fram ett stabilt team som uthålligt tog ansvar för evangelisationen varje onsdagseftermiddag. Efter två år blev det självständigt.

Källan gick nu från att bedriva eget arbete till att stötta andra. Möjligheterna växte och det var inte längre begränsat till en person eller en plats.

2013 började vi stötta ett arbete i Bergsjön. 2016 började vi stötta Jews for Jesus för att nå ut till den stora judiska befolkningen i Odessa, Ukraina.

Biblisk förkunnelse sedan 1999