Evangelisationskassa

Genom en unik undervisning med betoning på Guds Ord, vill vi utrusta människor till att bli använda av den helige Ande så att fler får ta emot Guds kärlek och lära känna Jesus – judarnas Messias och hela världens ende Frälsare.

Med vår evangelisationskassa vill vi uppmuntra och stödja främst enskilda genom att bekosta material för utdelning.

Vill du bidra? Märk din gåva med ”Evangelisationskassa”.

 


Ut på gator och torg

En lördag i maj 2010, fick Carl-Henrik Karlsson möjlighet att med rejäla högtalare predika på Sergels torg i Stockholm. Varvat med musik gick orden rakt ut till alla som då råkade befinna sig där. För oss var det en engångshändelse, men ändå ett startskott för ett vidare engagemang.

I slutet av 2011 började vi regelbundet vara i köpcentret Nordstan i Göteborg för att dela ut Biblar och samtala med dem som kom förbi. Det växte fram ett stabilt team som uthålligt tog ansvar för evangelisationen varje onsdagseftermiddag. Från hösten 2013 blev det självständigt. Vi började då stötta ett evangelisationsarbete i Bergsjön, främst genom inköp av Johannesevangeliet.

2016 gav vi ett större bidrag till en satsning för att nå ut till den stora judiska befolkningen i Odessa, Ukraina. Även 2017 har vi gett stöd till detta arbete.

Foto: Den Norske Israelsmisjon
Foto: Den Norske Israelsmisjon

Biblisk förkunnelse sedan 1999